søndag 13. april 2008

Helg:)

Hva det bildet gjør på innlegget veit jeg ikke. jeg bare postet det.

Siden ingen(!) har kommentert på forrige innlegg anntar jeg at det er ingen som vil bytte klær med meg. Neivel, tenker jeg da.
Da kan jeg heller fortelle dere om min helg.

På fredag var jeg hos Kristian, vi spiste dream-is med karamell, godteri, drakk cider og spiste potetgull, vi så på sopranos, norske talenter og senkveld.
Jeg sov der, noe som tillsier at jeg sover på en sofa, og han på en annen. ( i know, old married couple) men faen, det går ikke ann å sove på en halv meter. Can somebody buy us a big bead!? Er han ikke søt?

På lørdag stod jeg opp mens kristian purka på seng/sofaen sin. Mens jeg gikk på badet for å ordne meg, altså røyte på de hvite flisene på badet og kline på noe kitt å maling. Som pappa sier: "litt kitt og maling pusser opp et gammalt skråg". Så dro jeg til byen, under en parraply mens det snødde ute =(. I byen møtte jeg resterende medlemmer av Team Mongo; Siri som fylte 17! GRATTIS, Lena og Maria. Vi susa rundt i byen og spiste lønsj på Skrågata, noe som var veldig koslig. Vi susa mere rundt, og jeg kjøpte meg noe jeg vil kategorisere som en NYDELIG blå kjole på Vero Moda, som jeg aldri kommer til å få bruk for. (; Etterpå dro vi hver for oss for middag, og endte opp hos meg på kvelden. Etter mye om og men kom vi oss ned til Kristoffer, hvor vi så på ordporno og menn i gule badedrakter som danset på skjermen. Det var kos.<3>


Idag (søndag) rydda jeg rommet litt, og dro derretter med muttern og Magne til Kolbotn, for å besøke Henning (min søsters kjæreste, altså min svigerbror "haha")s foreldre, vi var bedt der på middag. Det var über koslig, vi spiste herlig mat og koste oss, jeg møtte også Hennings besteforeldre som er de mest oppegående og morsomme 94 og 89 åringen jeg har møtt. Hvilke andre besteforeldre sier vel; "Visst faen" Og tuller med hverandre med ironi som om de skulle vært 50 år yngre. Like glade i hverandre som før etter 64(?) års ekteskap.?! Fantastiske mennesker.<3..>


Har dere ikke smakt DENNE nye isen fra diplom-is er det på tide, tror jeg skal spise den i timen til Andrew Glasse i morra, bare sånn.. Siden jeg alltid spiser i timene hans og han kommer til å si noe sånt som: Elisabeth du ser ut som en 4 åring når du spiser en sånn is.

Nå hører jeg på The Kooks og ser frem til sommeren og til Hove festivalen, i og med at jeg ikke har snakket om noe annet de fire siste dagene. Halleluja jeg er frelst. Og jeg har vært edru i helga. Og jeg finner fortsatt ikke Ipoden min *crybaby*
Nå skal jeg slå av pc'n og lese det nye som jeg fikk av mammaen til Kristian, hun er snill å gir meg "ferdigleste" blader!!

Sov gøtt, det skal jeg.

4 kommentarer:

Christine Tallulah sa...

den blå kjolen var nydelig :O
svarer deg her og jeg, bruker Lancome L'extreme, Dior show og Lancome Hypnose. noen ganger bruker jeg litt av alle på øyevippene mine, fordi de har forskjellig efekt. tusen takk hvertfall :)

Lisa sa...

Nydelig kjole vennen :) <3 Vet du sendte den på MMS til meg, men jeg får ikke åpnet MMS så fikk ikke svart deg :/
Men jeg så kjolen nååå, og den var nydelig ^^ Du er nydelig!

Karianne91 sa...

Det var en nydelig kjole^^
Og den isen så matcho matcho god ut (: hehe

Silverspade92 sa...

Haha, jeg likte den anti-christ t-sjorte egentlig...men....

Det blir litt føcka: komfirmerte meg kristelig ser du.
Angra på det kort etter jeg hadde valgt det!

Festligheter